Inspiratie sessie

Je wil verandering, minder zorgen hoeven maken of meer rust binnen het gezin

Dan is een Inspiratie sessie echt iets voor jou. Tijdens dit gratis telefonisch 30 minuten gesprek kun je je gedachtes en zorgen kwijt. Of je hebt opvoedingsvragen waar je tegenaan loopt en je bent op zoek naar handvatten. Ik geef je inzichten, kijken we naar de mogelijkheden en je krijgt meteen praktische tips.

Want jij wil met veel liefde voor je kind de beste opvoeding bieden en veel waardevolle dingen meegeven. Opvoeden is niet altijd vanzelfsprekend en je vraagt je soms af of je het wel goed genoeg doet. Dat is niet uitzonderlijk, het is juist heel normaal. Er is nu eenmaal geen standaard handleiding voor. Je praat er wel eens over met je omgeving. Toch kun je er af en toe best onzeker over zijn of je maakt je zorgen over het gedrag van jouw kind. Over het algemeen loopt de opvoeding toch gewoon goed? Blijft dat je als ouder in sommige situaties kunt vastlopen of je weet er even geen raad mee.

Plan dan gelijk een telefonische afspraak met mij en geef aan waarmee ik je kan ontzorgen. Ik neem op het door jouw gekozen moment contact met je op.