Gekke danspasjes

Vandaag ben ik geraakt door een bijzonder verhaal. En de tekst van deze postkaart vind ik zo mooi bij mijn gedachten passen. Hoe mijn leven steeds in beweging is geweest. Dansend, lachend en genietend vanuit m’n hart geleefd. Maar ook periodes van accepteren dat het ineens anders is. Deze periodes kosten tijd en de nodige ups en downs. In die periodes heb ik veel steun gehad aan mijn dansen, de mensen om mij heen en weer bijzondere mensen mogen ontmoeten. En nu voel ik mij gezegend dat ik altijd mijn hart gevolgd heb en blij met de weg die ik ben ingeslagen als Kindercoach.

Daarvoor ben ik dit jaar gestart met een opleiding en werk bij verschillende organisaties met kinderen en gezinnen die even een steuntje nodig hebben tijdens een moeilijke periode of ondersteuning bij de dagelijkse dingen. Zo waardevol hoe een klein gebaar zoveel kan betekenen. Dat geeft mij motivatie en inspiratie voor mijn eigen Coach- & Kinderpraktijk OASE. Er borrelen veel ideeën om dit vorm te geven. En met mijn praktijk wil ik graag een bijdrage leveren dat kinderen en het gezin ook dansend en genietend door het leven mogen gaan.