Aankondiging: Kind-Ouder workshop ‘Samen Sterk’

De bewegingsworkshop ‘Samen Sterk’ voor Kind & Ouder start op de zaterdagen vanaf 11 augustus t/m 8 september. En wel van 12.30-13.30 uur in de danszaal van Dansen bij Versteegh in Arnhem.

In deze workshop gaan jullie met veel beweging en spel kijken naar ieders kwaliteiten. Hoe kun je je kwaliteiten inzetten en hoe help je de ander om zijn kwaliteiten te laten groeien. Tijdens dit speelse quality time momentje leer je elkaar beter te begrijpen en dat gaat jullie onderlinge band versterken.

Is jouw zoon of dochter tussen de 6 en 12 jaar? Lijkt het je leuk om samen met jouw kind mee te doen of weet je iemand in jouw omgeving? Blok dan alvast één van deze zaterdagen in jouw agenda en meld je HIER aan!

Wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plekje en mag ik jullie bij een van mijn workshops verwelkomen!