Laatste dagje 2018…..

Het jaar waarin ik trots ben op het behalen van m’n diploma tot Kindercoach, het inschrijven van m’n eigen praktijk Coach- & Kinderpraktijk OASE, een nieuwe opdracht als begeleider Zorg binnen Onderwijs en dat er waardevolle mensen in m’n leven zijn gekomen.
En de dieptepunten laat ik dit jaar voor wat het is. Het verleden kun je namelijk niet veranderen alleen accepteren. Het zijn in ieder geval wijze lessen geweest. Dat maakt dat ik nu negatieve gebeurtenissen en een aantal mensen kan loslaten, gewoon genieten en gaan voor mijn doelen: privé, met m’n praktijk en in het werk.

Mijn voornemens in 2019 zijn dan ook om te genieten van het ondersteunen van kinderen en gezinnen die het even nodig hebben en verder bouwen aan passend en bewegend onderwijs/begeleiding. En het allerbelangrijkste wel om energie te steken in lieve personen om me heen en te blijven gaan voor m’n eigen geluk.

Ik wens iedereen een sprankelende jaarwisseling en een jaar vol dromen met veel nieuwe mooie momenten. Op een heel liefdevol 2019 💕🍀🥂